Na podporu zdravotne postihnutých sa uskutoční benefičný koncert

21.10.2011 Poprad

Vyšné Ružbachy 21. októbra (TASR) – Na podporu zdravotne ťažko postihnutých sa v nedeľu 23. októbra uskutoční v Kúpeľoch Vyšné Ružbachy benefičný galakoncert Spojme srdcia pre zdravie. Výťažok z neho pôjde na účet Občianskeho združenia Spojme srdcia pre zdravie. Peniaze budú použité na rekondično-rehabilitačné pobyty pre ťažko zdravotne postihnutých občanov Slovenska.
Martina Konrádyová z Kúpeľov Vyšné Ružbachy informovala, že v programe, ktorý sa začína o 15.30 h., vystúpi aj Paľo Drapák. Okrem neho si vystúpenie pripravili aj Integračné zariadenie Hertník, Dóm Sv. Anny zo Starej Ľubovne, klavirista Richard Rikon či umelecký zbor Krasňany, folklórny súbor Topľan z Giraltoviec, Igor Kucer a orientálne tance Soraya z Košíc.
\"Súbežne budú prebiehať aj sprievodné akcie, dnes o 10. hodine sa začína v Balneoterapii výstava kompenzačných pomôcok pre zdravotne postihnutých občanov,\" doplnila Konrádyová. Okrem toho budú môcť návštevníci vidieť prezentáciu prác hendikepovaných umelcov a detí, výstavu výrobkov chránených dielní a prezentáciu spojenú s ochutnávkou jedál a špecialít zo syrov z Oravy.
 

Vyberte región